Ett sista minuten tips till alla tjejor som skall på P&L

Bär inte med er för mycket alkohol. Nu tror ni jag är duktig besserwisser som förespråkar att tjejer inte skall dricka på en festival där faktorn för att bli våldtagen är högre än om man sover i ett hus med en finsk pappa. Nej, utan för att:

- Om du bär för mycket förstörs din rygg.
Varför utsätta detta när alla grabbar på festivalen bjuder?
Liksom, satsa på en snygg mugg istället. Mucho grejt!

Min mallan aka filippa är alltså på P&L och första natten hade varit perfecto, hon hade bara gått runt med en mugg och fått massvis med sprit! Säger bara det. En fin flicka behöver aldrig anstränga sig för mycket. Det löser sig om man chillar.

Som när jag var på kryssning, HUR MYCKET TJÄNADE JAG INTE DÅ UNDER EN KVÄLL IN I SPRIT? jag bara undrar. En summa för stor för en ungdoms plånbok, säger det, far away.

Ha en mysig tisdag mina vänner, hoppas ni fick nytta av tipset. Kan väl slänga ett tips till alla killar såväl: PACKA DEO, PACKA PARFYM, PACKA KALLINGAR!

Så, nu har jag gjort ett jämställt inlägg.
Peace out!

Tips på billigt snygga muggar!


Cirkus pris: 495:- Klädkällaren


Cirkus pris: 987:- Ullared


Cirkus pris: 0.99:- Kissies AB

FRED OCH KÄRLEK

jag känner mig som en pet-flaska som snart pyser över ! jag har packat nu återstår att se att tältet är helt och att hälla över saft i petflaskor eftersom det är ajjabajja med glasflaskor, och att tillverka min och twinsis camp-skylt surprise surprise ni får se den när ja kommer tillbaks från kärleksveckan ååååååååååååeh för imorgonbitti startar färden mot daaalarna ja minnsan ska klara mig utan kajjsan en hel vecka shiet aa fysiskt altlså för vi kommer ha kontakt med våra cell-freakking-phonies ofc ! mmmmmmm var det någon som sa  freeeeakkking bra musik och freakkking härligt underbart folk JAG SA DET !  ha det underflunderbart PEACE AND A LOT OF LOVE MY ANGELS <3






uppdatering:
suck, jag vill också! men är man inte alert se där, då hamnar man inte på en freds festival som bringar mycket kärlek! nästa år så, då är det mig ni ser näck med en vinflaska springande vid tälten /// karrrrrrååååå-freedd!

en midsommarnattsdröm

vår midsommar afton var ljummen,ljuvlig,sommarängsdoftande och helt fantastisk som en riktig midsommarafton skall vara med kransar,utsökta drinkar made by tommie, fantastiskt underbart sällskap, grillat, bad i jacuzzi med två nakna män, dans dans dans(inkluderat den berömda masken), hopp över buskar, fyllekubb, jordgubbstårta, intressanta diskussioner under buss-trippen meeeed mera karrå får fylla på med diverse material för att fullända detta inlägg och försöka visa i bilder hur fantastic det var ; den bästa midsommaraftonen hittills  hopppas ni hade det lika ljuvligt puss sockergryn take care och käka lite glasss !

____
uppdatering:

yoyo i agree, fett värd midsommar kväll och jag längtar tills det blir kräftskiva men fram tills dess händer det ju mycket annat sååååå längta ihjäl direkt sådär gör man inte!

laddar upp en del bilder, det är ju roligast liksom, enjoy sweeties!




























midsommar 2010

förberedelser pågår!

[X] tårtbak
[X] carflower rape!
[X] midsommar krans
[  ] fina i ordning sig
[  ] midsommarfirande
[  ] midsommar kyss!

det lutktar blommor, jordgubbar, sommar

från oss, till er GLAD MIDSOMMAR!




är vi inte charmiga?













så taggade för imorgon, åtminstone JAG KARRÅ FREDD SÖTA MLFKLAKRWLK:DDDD!! vi har taggat upp med lite lista, fyll gärna på med great music must to have!!!

sjung om midsommar! > http://open.spotify.com/user/wowgreta/playlist/3nlItTRNR8bZRD7OjZUKn0




en midsommar med fille och fredd

eller mallan och kajjs om ni hellre vill
det ska det bli imorgon, god mat, gott folk, glad midsommar helt enkelt!
och det betyder att mycket roligt kommer till bloggen, i guess, lovely.
kanske även redan ikväll. men eftersom det är fint väder, anstränger vi oss inte lika mycket att uppdatera här. för vi antar att alla våra läsare har förståelse för detta och antar att de själva njuter av livet så soligt som vi gör!




laddar upp bilder på fille så inte bloggen blir överrumplad med bilder på fredd

och så tycker jag förstårs att ni förtjänar lite godis liksom






love XOXO

ett tips till alla läsare

bli aldrig blondin om du varit/är brunett sedan länge...

1. man ser ut som en transa i ljusare hår efter att vant sig vid det coola mörka
2. färgen blir ju inte snygg direkt och man måste leva med att vara ful som fän ett tillfälligt tag
3. helt enkelt inte värt


vill man vara fin måste man lida pin.. får la se om det blir blontblont eller om de åter blir beautiful brownie... att vänta ... eller inte vänta med andra ord!

PS. jag är en levande morot eller banan, välj själva..... DS!

TJOLALHIPPPPHOPP

frukosten avklarad, det blev...

plopp (396 kalorier! = ungefär vad en frukost ska inneha, typ femhundra.. alltså både enklare och smalare att ta en chokladkaka!)  OCH SÅ KÖR JAG PÅ HATT IDAG, litee håkan sommar dunder bra feeling!

mmmmm och vadå färgat håret fille???!?!? du verkar lite vilsen.. eller??!?!


och häromdan vart jag fills och en kamrat till oss på liseberg, måste dela med mig av minnena i form av bilder? why not... och dessutom, VI VANN mycket på rad för att vara vi.. men så ere... hjulen ville oss bloggerskor något bra denna gång så vi ska göra reklam för dom! absolut, must have been why.





det var segt att ladda upp så jag låter bli just nu rawr!!!!

nu ska jag kila iväg för att senare hålla på med expiriment #2

känner ni lukten av sommar ? inte? sätt på valfri låt med håkan och titta på bilden så kommer ni i rätt stämning

brrrrrrrrrrrrrra freddan modig_tjej_91@hetpågröten.nu wiiiiaaaaaaa färgat håret längtar till jag får se :D ! kom i gen lenaaaaaaaa håkan är sommmar, lykke li är sommar håkan är så jävla mycket sommar nuuu åker jag tilllll city för göteborg är också sommar allt är väl sommar förutom färgetr på dagens väder men det ändrar väl sig när alla sunshines börjar sprid sig på stan :D





impuls, expirementera, spontant, våga!


vacker fredda #1!


vacker fredda #2 drygt två timmar efter


ser ni skillnad på något trots black n' white? och nej, skillnaden utgörs inte av en lampa...
det gäller att våga!

puss på vår sofia som gissade rätt på vart bilden vart tagen

och veckan innan peace and love tänkte jag att man ska ladda upp med lite allsång lite party lite sång. det är fille aka mollanbollan som ska på P&L av oss två, och hon är ju GRYMT taggad, liksom... här får ni lite skönsång, lite party, lite stojjjj från oss tjohejhopplan hoj!


PS. en musikvideo med låttexten i förra inlägget.. är ni sugna på att vi ordnar det??"??"??!?!?!?! DS.

någon har minsann satt fart på sommmarrrnnnnn !



du ska inte tro det blir sommar av sig själv va. ida sätter sommarfeeling på den här morgonen som vi egentligne bara har lust att packa picknickkorgen och fara till stranden och steka,grilla,rostas,sola,fixa brännan , kalla det vad ni vill. ska slå upp i ordboken nu om det finns någon tjusig beskrivning på sola .. sedär det fanns det
för alla som inte vet vad sola är ,sola=utsätta huden för solljus,solbada. iiallafall anledningen till att vi inte kan utsätta huden för solljus är för att vi har en viktig konferens på dagens schema vilken vi självklart hoppas är myycket givande.

har vi berättat att vi under tiden vi hade vår lilla research blev utsatta för vår egen specialité turisto-i-egen-stado? OCH ATT VI GICK FET PÅ DEN ? ja dääär ser man, skrattar bäst skrattar lika bra när han skrattar sist skulle jag säga det

fick en melodi i huvudet(pippi långstrumps här kommer hon låten) och kände liksom att jag hittade en finare text till den . håll i er. här kommer den:

Här kommer Malin och Karrå,
tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa
Här kommer Malin och Karrå,
ja, här kommer faktisk vi.

Det är inte illa,
vi har godis chips och killar,
En plånbok full med pengar
är det också bra att ha.
Kom nu, alla vänner,
varenda kotte som vi känner,
Nu ska vi leva loppan,
Tjolahej tjolahoppsan-sa

fred,kärlek och smörj in er i solkräm små älsklingar !

LOVE US FOR WHAT WE ARE!

nu har vi varit frånvarande, vi har haft något som kallas: EFTERFORSKNING, how to be a good blogger? sanningen är att det vi kom fram till var att VI ÄR REDAN BRA BLOGGARE, TYP BÄST I VÅR KOMMUN IAF! och det är ju alltid något.

så visst kommer vi att blogga mer mycket massor återigen.
dock kommer freddan och fille vara lite mer personliga, en liten touch of mallan och kajjis aswell... vi vill inte gömma oss bakom identiteter FÖR VI VILL JU BLI KÄNDA FÖR OSS och inte som fjortisarna: FÖR SITT SMINK.

dock funderar vi starkt på att ha en release fest för bloggen, visst vore det najs? möta lite folk gott som bra sött som salt vacker och fult, helt enkelt ha en god kväll i bloggens ära.

dock blir nog detta lite framskjutet då midsommar, peace n' love och lite andra grejer tar upp vår tid för att hinna planera ett party själva... alla vi blir invited to är liksom en del att synas på!

för att krydda detta inlägg tänkte vi ha en liten tävlings fråga. vinnaren får äran, för material vinst är ingenting om man jämför med omtanke, kärlek och värme. frågan lyder: VART ÄR DENNA BILDEN TAGEN? VILKEN GATA/ORT/STAD/KOMMUN har fille och freddan vandrat pÅ?



ni får återigen som sagt URSÄKTA vårat inofficiella uppehåll.
men now we're back on track pumkins'


kafredd och mafille är lata och gör läsarna besvikna.


med våra usla uppdateringar.

en uppdatering i SOMMARVÄDER.

en äkta bloggerska går inte på dieter, hon bantar inte, hon skippar salladen och beställer största pizzan. en fredrika sitter i sin famn med en skål popcorn och på bordet står en godispåse el grande och även cola.
det är style beach 2010 - kvinnliga former.
inga bilder inga videosar mer idag
vi tar ett litet break tills imorgon
om inte kära filippa har något att tillägga om dagen?


filippa, eller nej faktiskt Malin, tillägger att ingen i denna värld ska ha bikiniångest utan bara utstråla sin inre skönhet,fabouloseitet och härlighet så får ni den snyggaste beach-kroppen som ingen diet,träning eller operation någonsin kommer att kunna ordna ! njut av sommarnatten som ännu är ung pusspuss

HOLA AMIGOS!

Solen tittar fram idag, men ibland går den i moln men ändå.. LYCKA, äntligen woh. Ett tips till alla våra söta läsare är: TA PÅ ER SOLSKYDDSFAKTOR, bränn er inte. Lovar , det är inte lika kul att vara så heta och brända som vi två är...

Lite off har det varit på the funny stuff här, det är ju för att vi också har ett sommarlov, och varför hetsa när det är långt?!!?!??!

Men här har ni en video NI MÅSTE SE.. Freddans outfit från söndagen och även lite tips på hur man går snyggt kanske eller nått??!?!? AJA , se så förstår ni varför ni MÅSTE se den!


have a nice day until vi hörs igen, CHARÅ.

Spraaket på youtube har kommenterat ett av våra klipp (när vi sjunger billionaire med " Det skulle ha varit bättre om du typ spottade i pölen, gör du det på din nästan video? " Och visst gör vi allt för våra älskade "fans"


ENJOY

VÄDERPROGNOSERNA KAN SLÄNGA SIG.....

någonstans!! vi blir så frustrerade, DAG UT OCH DAG IN lovar dom fint väder på hemsidorna, mmm soligt, halv sol halv moln, SOLIGT iallafall, när man vaknar ere grått och molning.. då loggar man in på sidan och SÅ HAR DOM ÄNDRAT DET TILL ENDAST MOLNIGT. skitass!! åhhhh om man ändå hade power att själv sköta väder sajterna!!

och nu till alla barn, och människor som aldrig växt upp <3 (som vi) för freddan och fille sviker aldrig, som tydligen vädersajterna gör, FETT DOWN FINGRET TILL ER.


FÖRSTA AVSNITTET AV GOTT+GOTT=GOTT?

JA jävlar, njut så förbannat mycket! Ni kan riktigt se vår passion och hur vi njuuuuter, mmmmmm jaow. FILLE OCH FREDD KAN MINSANN STUFF!

Dagens test.
Godis + Tandkräm
Hamburgardressing + Kakor.


gott+gott=GOTT? vi behöver ER hjälp !

goddag idag startar vi en ny programmpunkt såkallad Gott+Gott=GOTT? Ni vet hur en riktigt god marabouchoklad verkligen kan få ögonen att gå i kors och knäna svaja, ni vet hur gott kaviaren sitter på äggmackan men hur gott sitter den på chokladkakan? ni vet hur gott det är med en riktigt krämig dröm-yoghurt med vaniljsmak, och känner ni hur det vattnas i munnen när jag säger skivad saltgurka eller tärnade rödbetor? men hur gott är det egentligen att ha saltgurka och rödbetor i dröm-yoghurt ?

sånna grejer ska vi testa och betygsätta, men vi behöver era önskemål VAD VILLL NI ATT VI SKA TESTA,SMAKA,SPY AV, FÅ MUNORGASM AV OCH BETYGSÄTTA? vi kommer sätta era önskemål och idéer i verk redan ikväll så hit us with your ajdeas !

PS. självklart dokumenteras allt på video! ds.




i väntan på obeskrivliga inlägg lite senare

bjuder vi på en gammal goding, från påsk 2010 ..
dessutom har vi märkt att det inte är SÅ många som alltid kollar våra videoklipp? WHY baby WHY? är frågan.. och har ni något önskemål om vad vi ska göra framför kameran, KOMMENTERA DET.


för tekniska är bägge fille och fredd



fille kan inte det här med mobiltelefoner medan JAG INTE KAN DET HÄR MED ATT AVINSTALLERA FUCKING PROGRAM PÅ FUCKING MAC DATORN (skryter lite, har mac dator WOH) mmmm och ändra språk och inställningar och.. och allt. brukar ni också ha problem? visst blir man typ aggresiv för sig själv när ingenting går som man vill GRRRR!!!!!

trevlig lördag, allt från mig idag. ciiiiao

ps. LUNGA ER, fille dog inte, det är endast ett uttryck. ds.
ps 2. coola brudar använder skype .ds.

2010 års träningsmetod.

nu ska vi avslöja en hemlighet. NÄR vi går på krogen så SUPER VI OSS inte alltid fulla, NEJ? liksom vi nyttjar gratis workout, träning, oh touch my talala. ASBRA därför att:

1.     det är oftast BRA musik, äkta sväng.
2.     stort utrymme på dansgolvet, ett äkta sådant. fräcka ljus, mycket mer party.
3.     fett mycket roligare stämning. känns mer naturligt and liksom not like hard workout.
4.     man verkar asbra med sina moves, alla andra är ju påverkade och tänker WOW henne ska vi ha!
5.     mycket trevligare, roligare, galnare people möter man, yeah.
6.     man slipper se lite för runda tjejor/herrar i för små träningskläder (och har någon för småkläder SÅ SYNNS DET INTE I MÖRKRET, grr)

nu låter vi som nykterister och duktiga hälsosamma freak tjejor. gött att vi inte är en anna skipper eller knip susanne, eller en anna anka som är överträningsnarkoman #1 med fulaste kroppen ever för det är FÖR MYCKET. kvinnliga former for lajf mmmmmumma

nej för just nu sitter jag freddan och proppar i mig lite lördagsgodis (hihihi) och kära fillan är och rider (vilket gör att hon äter morötter och massa sockerbitar tillsammans med sina hästar IHA)

japp som sagt, hemligheten är ute.
vi har upptäckt the way to workout 2010 #KROGEN.

 


vad man kan göra för 180 kronor

hjälp jag tycker det är jättmysigt med regnet , jag älskar sommarregn och svensk sommar honestly ! ja gud jag har haft en såndär fantastisk dag
fram tills jag steg in på sportlife och drog mitt lilla kort varpå receptionisten påpekade att jag hade en skuld på 180 kronor för att kan missat tre pass 2 pga västtrafiks ickepunktliga busschaffisar och 1 för sportlifes efterblivna retardsmejl en minut innan passets början HEJ DU HAR FÅTT EN RESERVPLATS . MM JAG KAN TRANSPORTERA MIG BARA SÅ .  180 spänn  det är liksom 3 sushi-luncher , 6 st feting godispåsar , NÄSTAN tre månaders spotifypremium, 3 årsförbrukningar av kondomer på ungdomsmottagningen, 1/3 fritidskort, 15 LÄKEROL ACEROLA PAKET, 73 provsmakningsturer på maxi eller varför inte EN FET BIOKVÄLL PÅ BERGAKUNGEN ? ELLER resan till stockholm den 19 juni (kronprinsessans bröllop) ah eller så betalar man sin skuld på sportlife och missar allt det där suck a duck... sportlifetjejen tro inte att du ser snäll ut bara för du försöker lägga huvudet på sne lite förlåtande och plocka upp dina hundögon i fickan och trycka in dem i hålen ovanför kinderna . nej förlåt du ta det inte personligt inte ditt fel , var ju västtrafik och den som sände ut mejlen som var tards som borde komma och gottgöra mig .. hmm jag önskar mig ett par gröna hunter-stövlar(tretorn om ni inte har allt för mkt cash i plånboken,blir glad i vilket fall bara de är gröna och snygga och sköna och håller att användas överallt från bondgården till citylivet) mm jag har alltid velat ha ett par rayban-brillor också hihi och de där tjusiga skorna på michaela fornis blogg ni kan mejla till mejladressen under kontakta oss så får ni en adress att sända gåvorna till och självklart får ni lite plats här i  bloggen som tack för gottgörandet och alltsammans har tillslut blivit en GOD cirkel !

nej eftersom att jag faktiskt inte är någon materialist så ska jag gottgöra mig genom att umgås med mina söta gummor/töser/tjejer fredrika och hemlig-tös vi ska för en gångs skull ta det chill med fillllm mm vi måste faktiskt vila ibland också men det kommer bli alldeles supermys med mina superunderbara tjejkamrater  hhi puss ciaoooooooo

ps jag längtar till midsommar. vad sägs om ett firande likt det på bilden ? hur ska ni fira er midsommar ?



ÖNSKELÅT, you're welcome everyone


En spontan, vanlig dag för oss bloggerskor.

Då börjar vi från scratch, så epic om man liksom SPOLAR vårt liv, för alla detaljer, DEM ÄR GULD VÄRDA ATT MINNAS.

Gårdagen dåva (hhmmhhmm torsdagen??!?!) JAJJAMEN måste tänka noga, finns ju så mycket i våra liv att remember... Började med ett besök hos arbetsförmedlingen. Liksom vi tänkte, vi är ju bloggerskor men känner VARFÖR INTE GÅ PÅ A-KASSA när man liksom kan? SÅ JA, vi skrev in oss och väntar idelt på jobb... extra cash från bloggandet + a-kassa senare = more money to spend on ... what ya want. väldigt hett just nu är byxdress och blommigt och mmmm va vare mer? spets är löövelilöv också in our hearts!

efter besöket for vi in till GÖTEBORG, kära REGNINGA GÖTEBORG, men inget stoppar oss NEJ. men eftersom ett tungt besök hos AFM kurrade våra magar extremt (EFTER EN BAMSEFRUKOST) mmm JA vi äter, vi äter absolut vi äter. och idag åt vi sannerligen NYTTIGT, är det beach 2010 så får man ju tänka LITE... men tro inte att vi hänger där ofta, ingen ide och förvänta oss där, VI ÄR LITE MER FETTOHÅLLET thb!!! (+ dyrare restauranger, 69kr för en lunch som knappt mättar? ts not our style..)

 

 

 

HMHMHM efter en hetisk jakt efter en bikini SOM VI LETADE I ALLA 59285959 affärer, kan jag avslöja att vår hatiska euw bläckliska affär VAGINA gina tricot faktiskt var the place to finna den, precis innan stängning!! annars slösade vi våra money på byxdress, klänning, what else sugar??!?!?!?!

och när vi satt och väntade in vår buss, 403 ÄLSKADE 403, så tänkte vi WOH livin' the dream, varför inte dra in på sticky medan det är fritt inträde (asså ibland måste man ju tänka LITE ekonomiskt, behöver ju pengarna för all kaffe för att hålla igång) och plötsligt hade vi betalat 5 spänn vadera för att byta om. OCH magi magi magi mina vänner. en kort fille och en lång freddan kan faktiskt byta kläder med varandra för att bli på lite mer party feeling moves!!

MEN eftersom vi spenderat alot of our hours of the day in the city behöver ju magen förberedas liiite mera, eftersom slimfooden inte mättade på max (DÄRFÖR ÄGER FAKTISKT PIZZA!!)

och när vi väl köat i regnet (inget stoppar oss nu..) så började livet på vanliga banor WOH & för att avsluta detta inlägg... GRATTIS TIL ER SOM BLIR KÄNDISAR PÅ VÅR BLOGG NU (alla ba var exhalterade..!)

när vi tog kort
kille 1 - facebook sen?
jag - NEJ, BLOGGEN
kille 1 - NU BLIR VI KÄNDA!

 

 

 

 

because spontana upptåg makes life much funnier.

over n' out.


MISSA inte tips inför beach 2010 nästa inlägg + en önskelåt som vi spelat in all for YOU.

 

 

 





videofrossa, LÖVE IT





Kommentera gärna önskemål vad Ni vill att vi ska göra för videosar! Vad som helst... Utom porr, för det kostar och internetbanken är osäker, charå.

Dagens Fille

Freddan -

"de va rån på konditoriet i förra veckan, här du vet.."

Fille -

MEN DE HAR DOM VÄL PÅ ALLA KONDITORI?"

smart sötis, smart


kvällsunderhållning

alltid tänker vi STÄNDIGT på er läsare.. trots regn och rusk gick vi ut för att producera GLÄDJE, KÄRLEK OCH UNDERHÅLLNING för ER!! fy nobelpriset nästa? eftersom vi tycker om siffran TRE blev det TRE videosar. men för spänningens skull (INTE alls för att youtube bara fuckar allt jag laddat upp NEJRA!) så börjar vi med EN video i taget. liksom hur kul är det att äta mat för fort? NJA, man ska njuuuuuuuuuuta av det man får.

Kvällens första tema: BEACH 2010
Ett hett tips för att få den snyggaste rumpan inför sommarsäsongen.



För att teasa lite, så innehåller de andra videosarna skönsång och en galen turk! Så missa inte realeasen!! FILIPPAOCHFREDRIKA.BLOGG.SE din startsida?


MVH FILLE OCH FREDDAN

do you forgive me ?

förlåt karolina/freddan min vän vars hjärna är ihopkopplad med min via bluetooth här kommer en hyllning till dig




kram också på henens tappra försök att görta en träningsvideo, det sved i hjärtat när jag såg hur hon led och brast ut i gråt luuv ya sugarplumhunhun /FILLLAN

BEACH 2010! en freddan sviker aldrig

meningen med måndagen var ju att filippa och fredrika skulle träffas ha ett äkta 80-tals gympapass! MEN dessa planer gick dock ner som titanic gjorde PANGPOM down down down....(pga privata anledningar!!)

MEN FAN DÅ tänkte freddan JAG VILL INTE SE NÅGRA ÄCKLIGA MÄNNISKOR PÅ BEACHEN, dags att ge dom ett pass!!

SÅ DÅ GÖR JAG DET SJÄLV, WITH OR WITHOUT YOU  tänkte jag såå nu äre gjort!!!


OUTFIT BILDEN FÖR ETT IDELT PASS!! höga shorts matchade med höga strumps!!


hoppas ni tänker på vem de var som gjorde er snygg efter detta hetiska dunder balla pass!

slappt liv åh så härlans

när man har slutat skolan har man hela dagarna på sig att göra saker. blir nästan som en chock liksom. att nu hinner man med att BLOGGA utan att känna stress, att göra vad man vill utan att känna åhhhhhh.. därför gör jag vad jag vill. MYSER OCH SER FILM NU. men så fort man lämnar ytterdörren är det som vanligt... folk på kö, massa blixtrar, åhåhhå life style blog c'est muy hard.

skänker en tanke till fille som gör VÄLGÖRENHETSARBETE (med betalt eftersom hon är bloggerska! dessa pengar skäner hon såklart till arbetslösa människor!!!) idag! peace and love people, hörs senare!



NI LÄSARE FROSSAS I VIDEOSAR!

innan ytterligare en video, med smakprov av morgondagens bravader tänkte vi hylla en herre som vi läste i fredagens metro, så himla sööööt va och på tre säger alla aw , ett två AAAAAAW

 

nu är han mera känd än han var i fredags. och nu för att avsluta dagen för min del (freddan) avrundar jag med en härlig video med snack om dagen och morgondagen, WOH! i know you like it..



song by filläää and freddäään, lovely enjoy!



träffat håkan hellström och fått present från hemköp !

HEJHALLÅTJAWOW nyss hemkommna från några timmar på jobbet.

puhhh började ju DIREKT när vi gick in på hemköp och vi inte ens hade börjat, skulle bara köpa rakhyvlar och så fick vi goddiebags påvägen ut?!  Varsin godispåse med hälften gott godis hälften undrar man om det var snusmumriken som hade haft i rumpan och sedan slickat på. Men bra kvalitet och så så ett tack till hemköp för denne fina present ,alltid roligt när man får känna sig lite extra välkommen när man är och skapar material :)


gratis är gott, vänlighet är guld



Kort därefter stötte vi på håkan hellström, dock endast en liten WB men var ju så likt så man fick ltie flashbacks och ändå kände ett slags lyckorus när han kallade på oss haha japp igenkända blev vi där inte för att skryta men kändes ju ganska trevligt... :)


Sedan så firade vi ju nationaldagen, synd att ingen annan gjorde det bara, och att vi inte hittade kungahuset men we keep on searching för vi tänker inte ge upp minsann. Var fan pinsamt när vi knackade på FEL slott. Kan ju säga att nej kungen var inte hemma ...


:$ men åh nu bubblar magen efter godiset också, undrar om det var kissie som låg bakom detta, typ hämnas för hon är så förebannat rädd för konkurrensen. Men ärligt hur länge tror hon egentligen att folk ska läsa om hennes sillisar som nästan täcker ansiktet så man inte ens ser läpparna som hon lägger ner så mkt cash på för att de ska synas och bli större ? Dags för att visa att naturlig skönhet i dubbel benämning (skönhet som i vackerhet och skönhet som i att vi e sköna som fan som goa tjejer )är det nya svarta och så himla mycket hållbarare och hälsosammare både för plånboken och kroppen och underbara läsare glöm inte att ett skratt förlänger livet lev random och gör vad som faller er in om det så är att bada nakna i poseidon klockan 13 på en onsdag! BILDER KOMMER...

 

sedan vill vi också TACKA något så enormt till våra läsare som istället för att smygfota (som ofc småfjortisar gjorde, gah!) mmmm kom fram och fråga om ett kort fick tas. vad säger inte fille då? "yesssssss" och freddan goes "finally can i bring you my photo skills" JA, vackert plåtat av freddan, while fillan did the picture NO OFFENSE BOYS!

 

 

SNYGGINGAR, jag vill lova.


för att avsluta inlägget tänker jag tacka henne som tog nationaldagen på allvar (förutom oss själva! MARIT, så jävla skön. puss på henne>>

 

 

 

DÅ VARE EN DAGBOKS UPPDATERING, snart kommer åh härlig video med skönsång! OCH KOM IHÅG, allvar är för töntar, leva livet, LIVIN' THE DREAM, är för framtida genier!

 



UPPDRAG OMÖJLIG, en dag på stan utan wannabe paparazzis!

I KNOW. visst är det lockade "WOW DÄR ÄR FILLE OCH FREDDAN" ta kort dååå, ja visst är det. men det riktigt gör ont i hjärtat när ni inte vågar fråga om vi kan ta ett kort tillsammans på er och oss. SÅÅÅ mycket roligare att liksom posa, puta med läpparna och krama på kort än ett smygkort när vi äter glass och ser ut som matvrak och djurrättsaktivister (vad det nu har med detta inlägg och göra kan ni tänka på!)

om ni av förmodan tagit lite smygkort eller nu är vågade och komma fram och chatta lite med oss JA då är ni mer än gärna välkomna att få  moment to remember forever genom att mejla in bilderna till [email protected] och få bilden publicerad här på bloggen så ALLA kan se att ni faktiskt träffat på oss (svårt att tro när vi är i varv så högt och liksom inte ofta vi promenerar i stan? vi rider på hästvagn)

ses vi i stan så gör vi annars får ni ha en god nationaldag HURRA HURRA HURRA det enda som är värt att fira denna dagen om man firar något överhuvudtaget WOHHHH fillan hajar?!



här får ni en gratis bakrundsbild till datorn, bara för det är den 6:e juni!



delar med mig av mina innersta hemligheter bara för er

godmorgon jag ska börja denna underbara morgon med att göra en hemlighet till en offentlighet:

Jag har en lustig relation till reklam, en slags kärlek eller förkärlek vad är det för skillnad egentligen? Bäst jag slår upp det i ordboken brb.

Förklärlek= tycke ,böjelse,svaghet,sympati,fäbless. Ja där ofentliggjordes väl ännu en hemlighet. jag har alltid svenska ordboken vid mig när jag sitter vid datorn, löjligt kan tyckas men ack sikket ordförråd man fått efter alla dessa år med ordbokens sällskap vid datorn,ska nog börja ha den med mig också när vi tuistar, ja vi ska ju vara turister i vår kära stad göteborg. Men iallafall min lilla fäbless för reklam handlar inte om att jag sätter på tv'n för att titta på reklam nej jag hatar när det kommer en kass bilreklam och avbryter en fantastisk film om det är så att man tittar på film där. Nej men ibland kommer det sånna fantastiska reklamglimtar ni alla vet nog vad jag menar, det finns vissa företag som verkligen har DET , dessa är  bland annat systembolaget och telia ,även ica .
Eftersom jag, enhundsomsmall, fixade spotify igår(:$) så tänkte jag dela med mig av min fantastiska upptäck, en lista med reklammusik : Reklammusik.se yope you'll enjoy it !

SES PÅ VATTENKRIGET 13:00 @ KUNGSPORT PEEPS !!!! xoxo fillan

TOP TRE PÅ MIMERS STUDENTFEST.

vad kan man skriva i detta inlägg? om jag ska sumera gårdagens bravader, för det kan man väl kalla det? jag gör en top tre (för det är the magic number!) lista på kvällens höjdpunkter. förutom allt härligt mys och gos before the night, och allt som sades och människor man mötte i kön in och under kvällen.

3. snacket om livet, om personer, om folk, om känslor om allting och ingenting med humor, ilska, kärlek, ironi, och ja, allt annat som finns JAG ÄR INTE SVENSKA EXPERT.

2. toalettbesöken, VAFAN. vattenkrig? eller vad fan fick man på sig av en viss lite kemiskt i obalans fille? så det var INTE bara svett, när jag var så jävla blöt (misstolka inte!) utan det var faktiskt någonslags vätska (OCH INTE KISS DÅRÅ!) på mitt huvud, och anledningen till att sminket verkligen var så PUNK 1998! tycker ändå jag bara såg lite coolare ut, så det var ju bara ett +.

1. självfallet, dansandet på den jävla högtalaren som gave us the music to loose control, dock inte enbart superduper bra. jag menar, HEJ ALLA BLÅMÄRKEN FÖR ATT KOMMA UPP PÅ DEN FETA GREJEN? men självfallet det som gjorde kvällen! varför dansa på ett golv packat med människor när man kan synas, verka coolare och få beatet rakt underifrån sig? just saying.

OCH NU BJUDS DET PÅ LÖRDAGSGODIS.>>>












nu sover fille, jag freddan my self funderar på det exakt precis likadana
man blir ju sliten sooom kändis på partäääj och jo just det

KVÄLLENS BÄSTA RAGG:
en svarttaxi blatte mullig kort gubbe som erbjöd sig sina tjänster, MUMMA we like much! och så tror jag nog att han jobbar med svarttaxi för att ja, dom tror väl det är det dom ska?

NU HAR FILLE OCH FREDDAN BÄGGE TAGIT STUDENTEN!

och det är nu vårt sommarjobb aka för alltid jobb börjar. för viii har tagit studenten FY FAN VAD VI ÄR BRA. sedan är vi inte arbetslösa som alla andra 295829592u89 tusen fulingar, inte heller är vi tvåor som har ett år kvar. vi är ba ba ba baaa så suveräna, för vi vårt yrke är bloggerskor. 100% seriöst, 100% äkta, 110% KÄRLEK! imorgon kan ni vänta er första riktiga inlägget och VIDEO?? yahhh kramisar



EN FILLE OCH FREDDAN KALLAS DETTA!

bara för alla kommer ändå spoila så kan vi avslöja våra hemliga identiteter


och här introduceras ni för vår största hobby! efter bloggandet ofc.

RSS 2.0