LOVE US FOR WHAT WE ARE!

nu har vi varit frånvarande, vi har haft något som kallas: EFTERFORSKNING, how to be a good blogger? sanningen är att det vi kom fram till var att VI ÄR REDAN BRA BLOGGARE, TYP BÄST I VÅR KOMMUN IAF! och det är ju alltid något.

så visst kommer vi att blogga mer mycket massor återigen.
dock kommer freddan och fille vara lite mer personliga, en liten touch of mallan och kajjis aswell... vi vill inte gömma oss bakom identiteter FÖR VI VILL JU BLI KÄNDA FÖR OSS och inte som fjortisarna: FÖR SITT SMINK.

dock funderar vi starkt på att ha en release fest för bloggen, visst vore det najs? möta lite folk gott som bra sött som salt vacker och fult, helt enkelt ha en god kväll i bloggens ära.

dock blir nog detta lite framskjutet då midsommar, peace n' love och lite andra grejer tar upp vår tid för att hinna planera ett party själva... alla vi blir invited to är liksom en del att synas på!

för att krydda detta inlägg tänkte vi ha en liten tävlings fråga. vinnaren får äran, för material vinst är ingenting om man jämför med omtanke, kärlek och värme. frågan lyder: VART ÄR DENNA BILDEN TAGEN? VILKEN GATA/ORT/STAD/KOMMUN har fille och freddan vandrat pÅ?



ni får återigen som sagt URSÄKTA vårat inofficiella uppehåll.
men now we're back on track pumkins'


Kommentarer
Postat av: Sofia

kungälv, västra gatan HEHEEHHE

2010-06-22 @ 00:12:06
URL: http://sofiaahrnberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0