vi är gothia dansare och vi lever sommarlivet

Ursäkta vårt usla uppdaterande, eller förlåt, vi ska inte ursäkta oss. MAN SKA VARA NÖJD MED DET MAN GÖR OCH HAR I LIVET, men ah ni förstår ändå.. varför är vi så upptagna? ja förutom att vi är bloggerskor är vi även upptagna med repetion inför gothia där vi dansar och grejar oss med diverse saker och ting. nåväl slutpratat om detta...... vi var förresten på lite lars winnerbäck häng i stan, så lovely! och idag var kameran en rolig tidsfördriv för oss småflickor. vi kan bjuda på lite fredagsmys !

DAGENS FRÅGA: vem har svurit i en kyrka idag?????

OBSERVERA, VARNING FÖR SISTA BILDEN. SKALL ICKE BESKÅDAS INNAN LÄGGDAGS OM MAN ÄR LITE RÄDD... FÖR TYP, .. SKRÄCKLIKANDE GREJER.


















 

och nu orkar jag inte ladda upp mera. LIKSOM vill behålla lite material för mig själv :$$$$

sedan vill jag också gratulera malin som återfått tillbaka sin hörsel, TYP?!


nära-döden-upplevelse

ja ni ser rätt , så kan det gå med busschaffisar som inte har alla hästar hemma . piuhhh tur att mitt lilla barn överlevde !!!!! (karrå)

på tal om snyggingar

detta slår väl ändå torres, megan fox samt pamela andersson och eric saade TILLSAMMANS?!?!?!



vi är måns mumsmums zätas elever!


på tal om att gilla reklam vad är kama sutra ?

har någon av er läsare testat det?
det har uppenbarligen lille alfreds pappa gjort iallafall. dock skulle jag villja hälsa till alla bakom skärmarna ; stå på er ! annars gör någon annan det liksom i detta fallet fick lille alfred övertaget FÅR INTE HÄNDA säger jag ur ettvuxet perpektiv ! KÛSSSS


mallan är tillbaka från borlänge med en sjukdom i bagaget

dock endast en förkyldning puuuuuuhhh där blev ni allt bra skraja vaaa!!! vad gör man när man är sjuk och solen skiner och det är sommarlov om man helst vill hitta på galnamysigaroligahärligaunderbara saker ? åeh.. MENNNN  peace and love var snuskigt,äckligt,underbart,vilt,party,varmt,fruset,roligt som 1000an,kärlekligt,FETT MOTHER FREAKKING AWESOME !  nästa år ska ääven karrååå på festival åh då ska jag visa hur koppleken går till så härligt det är att vara tjej hihi.  ja btw ska bara hälsa att robyn och mando diao vart fetaste och hetaste på grillarna ,scenen så att säga ! ska inte ta för mkt plats det här med den här underbara sjuka veckan med bilder för resten finns på facebook men lite smakprov som kanske lockar kommer nu njuuuuut !

campingen ANKOMST


campingen AVFÄRD


the result of too mutch mintu+pucko


robyn



var tvungen få lägga in en liten smygisbild på den här förtjusande clownen hihiaw love



DÄRFÖR BLOGGAR JAG INTE SÅ MYCKET..

för att min energi är urladdad, min depå är slut.. jag kan inte vara en freddan utan min filippa, kan inte vara en äkta karrå utan en mallan.... nejjjjjjjj liksom. DÄRFÖR VILL JAG AV EGOISTISKA SKÄL ATT DU KOMMER HEM BUMS MED DET SAMMA! för jag typ, saknar dig!

skulle kunna göra en mega lång lista på varför jag saknar dig och varför du behövs här hemma, men som jag nyss sa: JAG ÄR URLADDAD AV ENERGI, så väljer en väl vald låt liksom, since we're soul sisters!

hey soul sister i don't wanna miss a single thing you do tonight
- vilket jag gör när du är borta!

just in time, i'm so glad you have a one-track mind like me
you gave my life direction, a game show love connection we can't deny

.....
you see, i can be myself now finally, in fact there's nothing i can't be
- du veeeeet vad jag menar med deeeet och åhhhh tacka för att du tycker om björn gustafsson tacka för det och tacka för nya året 2010!



RSS 2.0