kan filippa kan fredrika


puta med läpparna, inte så jävla svårt?
fast okej filippa, inte så konstigt du också kan. du är ju en bra bloggerskaaaaaaaaaaa

chacha bloggen, vill bara säga, vill ni ha ett tips? en bra tips.. jag är freddan är ju brunett (tidigare blondin) MEN GUD SÅ MYCKET ROLIGARE LIV SOM BRUNETT, man verkar så MYCKET smartare än alla. liksom så jävla ballt! fatta när du går på jobb intervjun!! PERFEKT.

kompis med natacha peyre

godmorgon hoppas ni har vaknat med guldklimpar i mun allihopa(om inte så "if you find your self in a hole, the first thing to do is stop digging" och klä av er nakna i strumplesten och rulla er i solen bästa starten på en fantastisk dag har själv testat.. eller ska kanske ? ) 
den lilla skara som läser denna blogg, jag förmodar att ni är söta som solmogna skorpor en svensk sommar med lite hallonsaft, ni måste väl ändå ha lite önskemål eller mööjligtvis åsikter? tummen upp eller tummen ner eller långfinger åt oss ? shit liksom bara ge era åsikter vi har terapeuter&varandra som ställer oss till rätta om ni skulle såra oss så vi kommer vara back on the road ändå och inte hota med att lägga ner bloggandet liksom (lägg märke till att vi har terapeut och inte dillar om ngt jävla "you can talk all you want cause my skin is really thick"-snack, vi är humans with feelings precis som alla andra & tillhör den skaran som vågar erkänna't )

Förresten läste ett modernt ordspråk på min väninna natacha peyres blogg som löd nej förresten det är ett bert citat hur fan kunde jag blanda ihop detta hmm aja det återstår att se citatet löd iallafall " det viktigaste är itne att kämpa väl, utan att vinna"  liksom huh jaa den som säger annat har väl inte riktigt fattat grejen med att tävla och jag vet inte varför jag kom och tänka på det men ja . ja alltså vänskapen mellan mig och natacha peyre var väl bara önsketänkande eller kanske en vision ?!
iallafall idag strosar jag till skolan i lätt vemod i min kropp för att det snart är över ja jag erkänner jag kommer sakna skolan(med det menas människorna i skolan inte byggnaden för er som fick ett frågetecken som klättrade upp på fontanellen) men inte såååå mkt för heerre sikken sommar vi har framför osss !!!!!!!!11one

raringar hålll ut fred är frisk vilken timme och dag som helst och då bjussar vi på marsipanrosen på tårtan liksom fattar man den metaforen så vet man att de är något alldeles utsökt
nu ska vi alla ha en underar 31 maj för imorgon är det juni såå passa på och njut av sista maj-dagen på hela2010 för den komemr aldrig igen !!! cyber-kramar phil

förblindas för bövelen inte av bilden ibland får man en kick av att pluta sexigt med läpparna ett hett tips för bad-lip-days !

inspirationkällan i bergslagen

tjofiol hola por favor  kreativiteten flööööööööööödar(åtminstone i måttliga mängder) men fredrika befinner sig ju som bekant inte i sitt friskaste tillstånd MEN frisknandet är på G och jag kan höra papapa americano(we no speak americano) i vindens sus några minutkilometer härifrån herremingrundare må hon vara frisk snarast ! Jag längtar så jag snart klättrar på mina tjusiga väggar här hemma i mitt slott tills vi kan bjussa på ett rykande färskt avsnitt..FÖRSTA avsnittet i vår produktion som ännu är odöpt okej men orsaken till denna abstinens och längtan är nog för jag större delen av kvällen spenderat i inspirationens källa,youtube, the real men : Filip och Fredrik. Det här är något som får mig att vrida mig av skratt och längtan ,det här är en dröm som kommer att gå i uppfyllelse inom en snar framtid krama ur saften ur era strumpor för här kommer det en bland dagens favoriter :


kram filippapippa hehe kinkystyle eh ursäkta nej sånt håller vi itne på med förresten kram och puss

FILLE OCH FREDDAN RULLAR GENOM LIVET.

nu kanske ni tänker, FAN NI ÄR INTE ALLS ROLIGA, då tänker jag HALLÅ HAR VI FÖRSÖKT VARA ROLIGA ÄN? nej juste det. bloggen må ha haft sin premiär, men inte har humorn ännu intagit den på max level. upptakt mina damer och herrar.  vad vore mat utan förrätt och efterrätt? vad vore sex utan förspel?  vad vore en rerfräng utan en brygga? jag säger det, det kommer.

dessutom har vi ännu inte blivit arbetslösa. den 2:e respektive den 4:e smällar det! därefter kan ni klaga (MEN DET LÄR NI JU INTE GÖRA!) och måste bara säga att jag är förvånad över besökstatistiken, den är sådär god. en försmak av livet som populär och känd.

söndagens planer: att hitta den perfekta autografstilen! lär ju inte dröja länge innan småbarn, äckliga män i 40års åldern som söker fru, snygga killar med bränna, fjortisar som vill skryta på sina bloggar om att de stött på fille och freddan, mm alla som helt enkelt kommer att  stå i kö och utländska turister säger PHOTO PLEASE på kass engelska som ber om en kram och autorå! får börja ha med mig sprit i väskan, ni vet handsprit, för lär ju få mycket äckliga basciller från personerna som man måste artigt hälsa på. för hallå? att vara känd är ett jobb (en livstil med många fördelar GRATIS DRINKAR WOHO!)

när jag tänker tanken måste jag nog skriva in mig på taekwondo/karate, kissie lär ju vilja ha en catfight. menar ju inte att jag inte skulle ta ner henne med en gång, utan vill ju göra det med stil. det kan också skrivas in på att göra en tråkig söndag!

fille sover, änna dags för mig att också göra likt så. chaobello





en önskning blir till verklighet.

Jag vet exakt vad alla tänker på. Sommaren är snart här, men ni kan inte släppa tanken: VAD GJORDE FILIPPA OCH FREDRIKA I PÅSK?

så när jag (freddan) ligger sjuk och ensam hemma kan jag väl åstadkomma önskningar till verklighet. så nu får ni svaret. DETTA VAR DET VI HADE FÖR OSS PÅSKEN 2010.



riktigt njut. gratis underhållning @filippaochfredrika.

EFTERLYSES: EN TOLK. VARING FÖR SVORDOMAR OCH EN SMULA RASSISM.

OKEJ att vi är kända celebertis här i GÖÖ-TE-BORG! men inte OKEJ att fotografera oss i eget bruk, och absolut inte i smyg paparatzi liknande på stan (VI KAN JU FÖR I HELVETE VARA OSMINKADE!!) och minst OKEJ är det när man får ett mejl i inkorgen som heter rubrik: MODELLO DI YAHRE och i mejlet: HABBIBI KEBAB BOBO BELLE DI POPORO AHMEDO 2457KR SVENSKA!

1) vem fan tror att blondiner kan förstå annat språk än fjortis?
2) vem fan tror att brunetter kan förstå annat språk än det byråkratiska?
3) 2457 KR låter trash, låter billigt, låter inte bra, låter so last 2001 årets veckopeng!






foto:  ALBIZIO RIBOXOBABA
nationalitet: vem fan bryr sig? vintergatan kanske? (så mörkt där!!!)
efterlysning: en tolk som kan översätta detta: HEJ ALBIZIO, KAN DU VARA GULLIG OCH SLUTA FÖRFÖLJA OCH FOTGRAFERA MIN SMULA FILIPPA? SOM VINST KAN DU FÅ EN NEGERBOLL, ALLDELES FÄRSK IMPORTERAD OCH AV DYRASTE SORT. eller du kanske redan har en fru?





Från oss två, till Er alla - Ett smakprov av Gudsord

För det första ska väl det tilläggas, för att det inte skall misstolkas av headern(de är överkryssade för att våra läsare ska förstå att det är filippa och fredrika som langar allt ståhej,menar man kan ju lätt blanda ihop oss med dom pga vår stora dos av humor och galenskap och självklart likheten med namnen),riktiga filip och fredrik är kkkkungar raawwr.

Nu när vi tar studenten öppnas en ny värd för oss som kallas något så fint som Arbetslösheten ! Inte fy skam det, vi är helt enkelt för bra, för coola och för balla för att få hålla till på Sveriges ordinarie arbetsmarknad.  Därför har vi valt en mycket radikalare lösning på vad som annars skulle varit en sysslolös plan för sommaren 2010. Man får väl inte säga att man ska slå världen med storm för det anses som övermod och sådant brukar man väl inte komma någon vart med har jag hört sååå vi går in i detta med en ödmjuk inställning awwww love. Vi kommer bjuda på ocensurerade godbitar som vi kommer att njuta av att producera och dela med oss av i form av bild och video. Vi har en lång lista som hela tiden fylls på som vi ska avverka. På menyn står bland annat övernattningar på de högst bissarra ställen och kontakta desperata konaktannonserare. Och vi ska även tillfredställa er musikälskare för vi kommer även att erbjuda videos med senaste partyhittarna, sommarplågorna eller varför inte just er önskelåt ? Dessutom kommer vi att anordna speciella tema-dagar där vi går in i det helhjärtat, precis som allt annat här såklart. Bered er på härliga överraskningar och diverse rackartyg! Från och med dagen vi återhämtat oss efter studentfirandet, eller nej det börjar nog redan på firandet av releasen efter 13 års fångeskap och lärdom ;Filippa och Fredrik, female verion of Filip och Fredrik.

nyp och spark under foten /filippA och fredrikA



EN SOMMAR MED FILIPPA OCH FREDRIKA


heta inlägg och videosar kommer att finnas här, WOH. ni längtar som om ni längtar efter julafton.

RSS 2.0